DBH Pro ry on vuoden Prolainen yhdistys !

Vuoden 2020 alussa pyörähti käyntiin Danske Bankin henkilöstöyhdistys Pro ry:n (DBH) 75. toimintavuosi. DBH on panostanut yhdistyskulttuuriinsa luomalla oman vision, mission ja arvot (tahto, yhdessä, rohkea). Toiminta on kaikille avointa ja kaikki ovat tervetulleita mukaan. Koronan iskiessä yhdistys mukautui erittäin pikaisesti tilanteeseen ja järjesti jäsenistölleen useita tilaisuuksia virtuaalisesti.

DBH:lla on vahva edustus Ammattiliitto Pron eri toiminnoissa, mm. rahoitusalan neuvottelukunnassa, edustajistossa ja useassa aluejohtokunnassa. Yhdistys on mukana myös kansainvälisessä edunvalvonnassa. Henkilöstön edustajat vaikuttavat kansainvälisesti yhtiön EWC:ssä, Danske Unions:ssa ja NFU:n Union Council:ssa.DBH huomioi kaikessa toiminnassa monimuotoisuuden ja vastuullisuuden periaatteet.

Ammattiliitto Pro on palkinnut tänään 22.5.2021 Danske Bankin henkilöstöyhdistys Pro ry:n vuoden Prolaisena yhdistyksenä. Tämä on hieno huomionosoitus tekemästämme upeasta edunvalvonta työstä jäsentemme hyväksi. #yhdessäolemmeenemmän