Hokkia ja Rokkia

Oulu-Kainuun aluejohtokunta on järjestämässä 28.1.2023 suurtapahtuman Oulussa, johon ovat tervetulleita kaikki Ammattiliitto Pron jäsenet. Tapahtuman tarkoituksena on saada näkyvyyttä Ammattiliitto Prolle Oulussa.

Tapahtuma aloitetaan lauantaina yhteisellä ruokailulla Oulun Tullisalilla (alkaen klo 12.30), jonne meille on katettu runsas buffet lounas. Tullisalilta meillä on kuljetus Oulun Energia Areenalle, missä pääsemme otteluisäntinä seuraamaan Oulun Kärppien ja Tampereen Tapparan kiivasta yhteenottoa jäällä.

Jääkiekko-ottelun jälkeen siirrymme jälleen bussikuljetuksilla Tullisalille, jossa prolaisille on järjestetty VIP-iltamat. Tullisalilla on tarjolla pientä iltapalaa. Illan viihteestä vastaavat Aikakone sekä Pauli Hanhiniemen Retkue. Artistien tauoilla bilemeiningistä vastaa dj.

Illan päätyttyä meillä on järjestettynä kuljetus takaisin keskustaan ja hotelleille. Tarkempi ohjelma toimitetaan lähempänä ajankohtaa yhdistyksien yhteyshenkilöille.

Päivän tapahtumalipun hinnaksi on muodostumassa n. 120€/hlö. Hinta voi vielä muuttua muutamilla euroilla, riippuen sponsoreista.

Hotelleilla on meille varattuna huonekiintiöt. Huoneita hotelleista saa varattua ennalta sovitulla tunnuksella. Lista täydentyy sitä mukaa, kun kiintiöitä saadaan varattua. Hotelleista löydätte erillisen liitteen.

Lipun hinta sisältää: kuljetukset tapahtuma- ja majoituspaikkojen välillä, buffet lounaan Tullisalilla, pääsyn Pron isännöimään jääkiekko-otteluun, Tullisalin VIP-iltatapahtuman iltapaloineen sekä mahtavan prolaisen menon ja meiningin!